top of page

Zwangerschapsfotoshoot

Geweldig! je verwacht binnenkort een kindje. Iedereen wil een glimp opvangen van je prachtige buik en je straalt als nooit tevoren. Dit bijzondere gevoel wil je nooit vergeten en dat hoeft ook niet.. Met een zwangerschapsshoot. 
 

Laat je fotograferen met je mooie zwangere buik. Bella Posa fotografie maakt tijdens deze zwangerschapsshoot prachtige intieme foto's. Ze voeren je op elk moment weer terug naar deze onbeschrijfelijk bijzondere tijd.

De bellyshoot wordt afgestemd op jouw wensen en wat je zelf mooi vindt.
Wil je dat de foto's in de studio in worden genomen?  Deze is gevestigd in Oosterhout, vlakbij Breda. Of liever op een andere locatie? Misschien wil je samen met je partner of met de trotse broertjes of zusjes op de foto. Een combinatie hiervan is mogelijk en ook tussendoor wisselen van outfit geeft een erg leuke variatie in de fotocollectie.

Denk ook eens na over hoe je je buik wilt laten uitkomen en wat bij jou past. Je blote buik laten fotograferen kan bijvoorbeeld prachtig zijn. Voel je je hier niet comfortabel bij, dan zijn er talloze andere manieren om jou en je buik tot hun recht te laten komen. Zo kan een aansluitend stretch shirt ook een waanzinnig mooi effect geven.

Niets moet, alles mag op deze dag. Als je zelf een leuk idee hebt neem dan vrijblijvend contact op om dit samen te bespreken en voor te bereiden. Dan kunnen we er samen en fantastische bellyshoot van maken, met de indrukwekkende foto's als aandenken.

Yes je hebt geboekt.... Wat nu?

 

Nadat we vooraf contact hebben gehad over de shoot kom je naar de studio en gaan we aan de slag.

We maken op het gemak in verschillende poses en met verschillende achtergronden foto's.

Ook zullen we van kleding wisselen, zodat je een afwisselend beeld krijgt. Natuurlijk mag je partner er ook bij aanwezig zijn en eventueel mee op de foto.

Na de shoot krijg je binnen drie weken de foto's in een beveiligde galerij toegestuurd in lage resolutie.

Daaruit mag je 2 foto' s kiezen die ik je digitaal zal doorsturen in hoge resolutie..

Alles in na te bestellen in diverse maten en op veel verschillende materialen. Ook is het mogelijk om een fotoboek te laten maken.

Prijs vanaf € 120,-

Meer prijs p.p. extra € 25,-

Boek hier je shoot

Binnenkort een babyshower? Laat me je informeren over een cadeaubon op maat.
 

Bella Posa
Bella Posa
Bella Posa
Bella Posa
Bella Posa
Bella Posa
Bella Posa
Bella Posa
bottom of page