top of page

Trouwreportage / Bruiloftfotografie

 

Wow, jullie gaan trouwen! Als jullie bruiloft dan eindelijk is aangebroken zul je elk moment opnieuw willen beleven. Bella Posa Fotografie maakt originele trouwfoto's waarop de sfeer en feestelijkheid van dé dag steeds weer voelbaar wordt.


Bella Posa Fotografie heeft haar studio gevestigd in Oosterhout, vlakbij Breda. Haar fotografiestijl kenmerkt zich door creativiteit, intimiteit en spontaniteit. Dat is goed terug te zien in haar fotoreportages. Een goede dosis humor mag er ook niet aan ontbreken, dit geldt absoluut ook voor de bruidsfotografie.

Wat voorop staat is dat jullie je beiden comfortabel voelen tijdens de fotoshoot(s). Want de foto's moeten natuurlijk reflecteren wie jullie zijn en wat bij jullie past. Daarom leert Bella Posa jullie eerst wat beter kennen en bespreekt ze samen met jullie de details. Spreek je gekste en meest bijzondere wensen vooral uit, want hier is Bella Posa in haar element. 
Denk je dat iets niet kan? Stel je eens voor dat het wél kan!

Bepaalde dingen zullen jullie van tevoren vast willen leggen, zoals de fotolocatie(s), het thema, kleuren.
Tóch is het wel zo leuk om ruimte te houden voor spontaniteit. Dit levert vaak de meest prachtige, bijzondere en grappige foto's op. En het geeft een leuke afwisseling in jullie bruidsreportage.

Kiest u ervoor om uw mooiste dag door Bella Posa te laten fotografen dan is onderstaande het geen wat jullie kunnen verwachten en wat bij de prijs inbegrepen zit.

  • Het voorgesprek, het eventueel bezoeken van de locatie;

  • Het fotograferen van de dag zelf, 6 uur fotografie, hierin zit ook de het fotograferen van het aankleden, bruidsreportage en de plechtigheid; ( eventueel na overleg kan ook een deel van het aankleden van de bruidegom, dit kan bijvoorbeeld ook de avond ervoor, mocht je kiezen voor een reportage voor de hele dag dan zit dit erbij inbegrepen)

  • Reis & Parkeerkosten;

  • De apparatuurskosten;

  • Het bewerken van alle door mij gekozen goede bestanden, ( tijd is nagenoeg het zelfde als het fotograferen +/- 6 uur) ; 

  • Alle bewerkte bestanden op usb stick in hoge resolutie zonder logo;

 

Prijs van € 1150,-

Exclusief:

  • Extra uren, uur prijs € 75,- 
  • Fotoboek, deze is natuurlijk wel te bestellen, aan de hand van wat jullie graag zouden willen kunne we hier ook een prijs voor maken.

  • Het afdrukken van de foto's, wel heb ik hier de mogelijkheden voor op formaten en op verschillende materialen op zeer hoge kwaliteit afgedrukt. 

Mochten jullie twijfelen nodig ik jullie graag uit in mijn studio om eerst kennis te maken voordat jullie een keuze gaan maken.

Bella Posa
Bella Posa
Bella Posa
Bella Posa
Bella Posa
Bella Posa
Bella Posa
Bella Posa
Bella Posa
Bella Posa
Bella Posa
Bella Posa
Bella Posa
Bella Posa
Bella Posa
Bella Posa
Bella Posa
bottom of page